Onhan sitä kuullu että raskaana olevat naiset käyttäytyy hieman omituisesti..

Sama pätee näköjään nelijalkaisiin.. Toissapäivää Zero keksi olevansa paimenkoira.. ei auttanu vaikka koitin neidille selittää että hän EI ole paimenkoira eikä yksikäänniistä koiraroduista mistä leo on peräisin (newfoundlandinkoiranartun myöhemmin Landseer St. Bernhardin luostarista hankitulla Barry nimisellä bernhardinkoirauroksella. Myöhemmin risteytyksiin käytettiin myös pyreneittenkoiraa.)Ole paimenkoira.

Neiti ei siis tätä ottanut kuuleviin korviinsa, vaan päätti että minun "pieni" hevonen jolla siis säkä yli 175cm välttäättä tarvitsee paimennusta. Onneksi heppa ei tästä oikein välittänyt,mutta meillä ihmisillä oli kyllä korvat hellänä.. Siinä nimittäin asia mitä Zero ei osaa....haukkuminen.

Toinen omituinen asia on tämä syöminen.. Ihan niinkun tyttö katsoisi iltaisin kelloa.. suurinpiirtein kl.22.00 joka ilta, tulee nälkä ja sillon syödään. Aampala seisoo siis kupissa iltaan asti eikä päivän mittaan maistu mikään, se on odotettava sinne iltakymmeneen..

Joten tämän hoikan nartun "lihottaminen"ei ole mitään elppoa hommaa.. Ostin kyllä rasvasta jauhelihaa ja Mallun suosittelemaa naudan mahaa, joten ainakin ruoka mitä saa on rasvasta.. toivottavasti se korvaa sen määrän edes osittain.

 

Zero on myös ilmaissut mielipiteensä pentulaatikon sijainnista..

Meidän suuri tilava eteinen on nykyjään mailman paras paikka.. ja mitä enemmän kenkiä,sen parempi..

Zeron pyyntö evättiin, syynä tilanpuute