Voi vitsi, kohta on joo pääsiäinen ja riiviöt muuttaa omiin koteihinsa.. Niitä tulee niin ikävä.

Toivon kojko sydämestä että pentujen uudet omistajat jaksavat soitella,tekstata,mailata tai vaikka lähettää savumerkkejä ja kertoa miten pennuilla menee ja jos sattuisi tulla hätä,niin lupaan vastata puhelimeen vaikka keskellä yötä.

Pennuilla oli jänskä viikonloppu, kaksi muukalaista kävi heitä tapaamassa, ensin tuli tietenkin kaksijalkaiset vieraat ja sillon meno oli kova, pennut olivat nukkuneet piiiiitkät päikkärit joten virtaa riitti. Taisi uudet omistajat saada vähän realistisemman kuvan siitä millaista pennun kanssa on , hehhe...

Ja illan päätteeksi sisälle asteli niin iso,komea,lempeä,kömpelö mies ettäh,... Ensin pennut tarkastivat että olisiko tällä karvaisella miehellä tissejä joista saisi maitoa..noh, ei ollut joten sitten sitä piti vähän nuuhkia ja maistella ja ihmetellä.. Kaikki meni todella hyvin ja suur KIITOS Darelle joka meitä kävi moikkaamassa.. (annoit jopa esimerkin pennuille että miten pissataan paperille)

Noh, ei se ihmettely nyt siihen loopunut, Daren jälkeen sisälle asteli vielä Benni. Benni meidän rohkeuden perikuva oli sitä mieltä että niitä pentuja on ihan hyvä katsoa pienen välimatkan päästä Kyllä Benni sitten ainakin 15min kurkki "aidan" toiselta puolelta ennen kuin rohkasi mielensä ja tuli samaan tilaan pentujen kanssa.. Yksi pentu meni, kaksi oli siedettävää mutta enemmpää Benni ei sietänyt vaan lähti aina pakoon

Kyllä nauratti että iso mies pelkäsi pentuja, mitäköhän mahtaa tuumata kun tajuaa että yksi niistä muuttaa hänen kaveriksi parempi varmaan pitää se vielä salaisuutena, voi olla että Benni muuten ottaa kimpsut ja kampsut ja muuttaa ulkoruokintaan..

Pentujen ja Daren tapaamisesta minulla ei valitettavasti ole kuvia kun sain itse kunnian pitää "pikku"miehestä kiinni kun muut kuvailivat, mutta Mallun blogiin varmastikkin ilmestyy tästä tapahtumasta kuvia..

"Jeesaas veli vähän... makaa sä siinä ni mä astun sun päälle ja sit mä varmasti pääsen tonne ylös... tai sit en.."

Olihan tuo kokeilun arvoinen juttu pojat

Ja tähän loppuun tulee taas tällaionen hauska vertailu kuva... (Sori Mallu, ei ollu sinistä paitaa)

EIHÄN SE PAITA EES NÄY  !!!! (Hyvä minä..)

Noniin.. sit vaan leo lehteä odottelemaaaaan... hehhe...

Älkää ihmetelkö..olen vähän yliväsynyt kun naakkalauma päätti taas herättää siinä 5 aikoihin..