Pääsiäinen oli ja meni ja meidän pääsiäisloma venyi

Ollaan siis vieläkin pentujen ja zeron kanssa täällä minun isälläni "lomailemassa" pennut viihtyvät niin hyvin kun saa temmeltää isojen koirien kanssa pihalla aamusta iltaan.. Toki välillä tullaan sisälle huilimaan ja syömään.

Kuvia tästä venyneestä lomasta..

Kutitttaaaaa

Kaverukset

Täysiiiii

Kaverit hei.. Mä upposin..

Musta tulee isona taksikuski!

Mä osaan kävellä vaan etutassuilla

Mä hyökkään täält auton alta

Ryhmä rämä

Puskatrimmaajat ja työnjohtaja

Välillä levätään

Sitten Ziva siivoo

Kävin myös Kirkkonummen KKK hallissa katsomassa erkkareita. Mielettömästi upeita leoja oli !

Kuva pentusten IHANASTA KOMEASTA isistä  Ja onnea Simo hienosta näyttelymenestyksestä!

Kävin myös kisoissa minun vähän isomman "pennun" kanssa..

Tuloksena hienot 61.20%

Zerohan sai nimensä niin että itse ehdotin nimeä Cola, mutta se tyrmättiin koska se kuulema muistuttaa lumiKOLAA.. Seuraavaksi tuli sitten näsäviisas heitto "yhtähyvinhän se vois olla vaikka Zero"  Tämän kuullessaan, pieni pörröinen 7,5viikkoinen pentu nosti pään ja tassutteli luksemme.. Eli sehän oli ilmiselvästi Zero..

Tämä tarina mielessä ja seuraavaa kuvaa katsellessa... ei ole omena tippunut kauas puusta

Zivalle tuli jano..

Otsikkohan nyt selvästikkin viittasi johonkin muuhun kuin pääsiäisen kuulumisiin.. (sain muuten etsiä 6 pääsiäismunaa)

Vuosi sitten, kun heräsi innostus astuttaa Zero, ajattelin että minähän etsin kivan leo uroksen..maksan X summan rahaa ja saan kivat pennut ja elämä on kivaa.. nojoo.. eihän se mene ihan niin..

ihana leo uros kyllä löytyi, astutus meni nappiin ...odotus sujui mainiosti..synnytys meni päin helvettiä... Kritiikkiä sateli ja narttuja syntyi liian vähän..

Kaikki pennut jäivät eloon, kasvoivat ja voivat mainiosti.. kävin kasvattajan peruskurssin ja viisastuin PALJON..

Pentujen kauppaaminen alkoi ja kysyntää oli enemmän kuin pentuja tarjota.. Pennut alkoivat lähteä omiin koteihinsa ja kaikki sujui hyvin, pennut kotiutuivat hyvin, uudet omistajat olivat onnellisia pennunomistajia

Tähän sen pitäisi loppua.. mutta ei tässä karusellissa..

Monien seikkojen takia ja monien miettimistaukojen jälkeen tulin kasvattajana siihen tulokseen että perun yhden kaupan. Pentu ei osoittautunut sellaiseksi kuin luulin eikä näin ollen perhe sopivaksi kyseiselle pennulle. Yritin asian selittää ja pahoitella tapahtuneesta.. vastauksena tulikin sitten huima summa vahingonkorvausvaatimuksia.. Tässä vaiheessa alkaa kyllä usko loppumaan..mutta ei vaivuta epätoivoon...

Kiitos teille kaikille kasvattajille ja enempi/vähempi asiantuntijoille jotka olette neuvoneet ja kertoneet tarinoita..mutta sen kyllä sanon että kukaan teistä ei osannut valmistella minua edes puoleen tästä mitä viime vuoden joulukuusta lähtien on sattunut ja tapahtunut..  Nyt viimeinen pyyntö vielä teille kaikille blogi lukijoille.. Zamppa poika etsii kotia, vaatimuksia Sampalla kuitenkin on..Samppa tahtoo asiantuntevia ihmisiä joilla on kokemusta koirista ja paljon aikaa sekä johdonmukaista koulutusta. Ja tietenkin rutkasti rapsutuksia ja haleja ja lenkkejä ja nameja.

 

 

Kasvattajan arkea..

Seuraava pentue/astutus ja koko hässäkkä on vaan oltava helpompi

 

Rymy-Aatu Järvenpäästä lähetteli kuvia ja kuulumisia.. pojalla menee hienosti ja hän on reippaana mukana kaikkialla ja kaikessa

Rymy-Aatu korjaamassa rappusia

Lenkillä

Kiitos Taina ja JP kuulumisista ja kuvista! ! Haleja Rymy-Aatulle