Heippa taas kaikille, pitkästä aikaa... hengissä ollaan vaikka mitään ei ole kuulunut Pahoitteluni siitä. Kävin tässä välissä tuulettumassa Tanskanmaalla mutta palasin sieltä kotiin aikaisemmin kuin suunniteltu koska hevoseni (joka siis oli mukana) loukkasi jalkansa ... Pitkä stoori mutta pahin on ohi ja viime pe. saimme eläinlääkäriltä niin positiivisen lausunnon että uskallamme taas toivoa että siitä hevonen vielä tulee... peukut siis pystyyn.

Ja jos perjantaina saimme hyviä uutisia niin lauantai oli hyvä jatko sitten siihen päälle. Eli suuntasimme Zeron ja Zivan kanssa Turkuun näyttelyyn. Ziva tyttö hienosti (vaikka vähän jännitti olla kehässä ja mamma ei yhtään parantanut asiaa haukkumalla kehän ulkopuolella) JUN ERI4 !!!!! (Kotisivuilla lausunto) Tuomarina toimi Fernando Rodriques Portugalista.

Avoimessa luokassa Zero hienosti EH ! Ja tähän enemmän kuin tyytyväinen !!! Näyttelyura, mikä ei oikein ole edes alkanut, loppui neitokaisen osalta sitten siihen.

Ai että kun oli hyvä fiilis !!! ja on vieläkin

13.2 On sitten vuorossa Lohjan näyttely ja sinne osallistuu Ziva ja "pikku" Zico .... siellä siis nähdään.

Turusta ei valitettavasti ole yhtäkään kuvaa kun yksin olin liikkeellä jos jollain on kuvaa varsinkin nuorten luokasta niin olisin toooodella iloinen jos saisin ....?

Vähän "vanhoja" kuvia tähän loppuun.

Zeron joulutervehdys

Zico relaa

Tuolit käy ahtaaks...