Pennut kasvaa silmissä Taas on tullut vuorokaudessa painoa huimasti lisää, joillekkin jopa 88g Ja minä olin huolissani että maitoa ei tulisi tarpeeksi.. hehhe..

Eilen Mummo-Mallu (älä tapa mua) tuli käymään ja hoiteli pentusia ja mammaa vähän aikaa. Hyvin se Zero luottaa Malluun ja kaikki sujui ongelmitta. Kolme pentusta kävi minun kanssa eläinlääkärissä jossa niiltä poistettiin kannukset takasista. Reissu meni hyvin ja toimenpide oli nopea ja "helppo" , Zerokaan ei ollut hätääntynyt vaikka kolme ronttia puuttui.

Tästä kannusten poistamisesta on tietenkin miljoona mielipidettä mutta itse päädyin siihen tulokseen että ne on parempi poistaa. Zerolla on kannukset takasissa eikä niistä ole muuta kuin haittaa. Ja tulevaisuutta miettien niin se on parempi poistaa ne nyt, jolloin toimenpide on minimaalinen kuin että odottaa että ne 50kiloiselta repeää ja sitten nukutetaan ja poistetaan ja ommellaan ja hoidellaan.. Noh..näin siis meillä.. joku varmasti tahtoo kritisoida..

Zerolle jouduttiin antaa yöllä kipulääkettä kun leikkaushaava oli alkanut särkemään, onneksi minimin mini annos riittää eikä sitäkään tarvitse antaa 8h välein.

Tänään aamulla tuli oikein ilon kyyneleet silmiin, Zero mamma tuli mukaan makkariin herättämän minua Häntä heiluen ja hirveä tohina käynnissä

Ruoka on maistunut aivan todella hyvin ja muutenkin taitaa mamma voida melkoisen hyvin. Ulos pyytää itse ja kävelee nätisti pikku lenkin. Malttaa levähtää jo laatikon ulkopuolella hetken, tosin heti kun laatikosta kuuluu "iiiiiih" niin mamma rienää sinne. Laatikkoon asettuminenkin sujuu jo melkein joka kerta ilman apujoukkoa Eli enään ei tarvitse oka kerta kaivaa kolmea poikaa mahan alta esille. Metelikin on vähentynyt ja pennutkin hyväksyvät sen että mamma ei ole lähettyvillä 24/7.

Kuvia laittelen vähän myöhemmin..nitä kun tulee päivän aikana räpsittyä vaikka kuinka paljon

Zlumikki ja valtakunta hiljenee hetkeksi ...